Excuus?

Was het de ontkenning van z’n Westvlaamse roots ( de West-fluten_zuinigheid wordt er met de moedermelk doorgegeven) dat hij, Hans Bourlon, een andere reden verzon om het niet aankopen van de zo gegeerde Gibson gitaar te ‘rechtvaardigen’?

(’t Is waar: in het hebben van de zaak eindigt het vermaak…)

Hans’ reden om die Gibson van 3000 dollar ‘niet’ te kopen vond ik nog scherper: “Je moet er voor zorgen dat je het materiaal dat je koopt in verhouding staat met je talent” (interview uit DS van dit w-e). Doef, die zat… (en gelijk heeft ie). Was dat een binnenkomer van journalist Pascal Denfooven zeg!

Maw: “In de beperking ken je de meester…” πŸ™‚

En wie zich aangesproken voelt … Zullen we maar al die camera’s verkopen zeker…?? πŸ™‚ πŸ™‚

Of was het slechts valse bescheidenheid van de heer Bourlon? Te gulzig geweest in z’n eerste prille maanden? Te veel de overdreven zuinigheid, die de West-Vlaamse lucht zo typeert, ingeademd?

Nu, zelf ken ik amper het verschil tussen een Gibson en een akoestische, maar ik vermoed dat er hier wel een heerschap in deze video rondloopt die op zo’n legendarisch materiaal tokkelt??? πŸ™‚

ps: Bij nader toezien is de heer Bourlon ‘niet’ geboren in West-Vlaanderen, maar in Aalst, Baardegem… Sic…Dat haalt dan heel m’n verhaaltje onderuit…! En de interviewer vertikte het om te verder te peilen naar de oorzaak van z’n zuinige instelling… 😦 Foei.

fotogroet, fred

2 gedachten over “Excuus?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.