Kleur bekennen

Ik moet bekennen, ‘kleur’ bekennen… Heb me laten verleiden… Door Pieter (kleurfanaat en kenner)…Door zijn druppelsgewijze intoxicatie  🙂 heb ik voor het eerst,   (C-41 @ home developed)  kleur ‘gedaan’… 🙂  Me wagend op zéér onbekend terrein!

© efbeo

Terwijl de wereld verzuipt in fake news (en nog veel méér in echte bedreigingen), zich een maand een goed geweten aanpraat met warme en andere weken, zich bedriegt met die verschrikkelijke kerstcadeautjes, zich alcohol lavend op kerstmarkten… is het de hoogste tijd om een maand in afzondering te gaan:  met lith printen, kleur ontwikkelen, archief ordenen… en het sowieso oude vertrouwde zwart-wit gaat dat enigszins lukken…  🙂

© efbeo

fotogroet, fred

Een gedachte over “Kleur bekennen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.