Frieke Janssens in IDG

Vroeg begonnen is half gewonnen: als we nu al het ‘begrafenis’ portret laten maken, dan zijn we 1) er op tijd bij (hopelijk) 2) zijn de rimpels en de sleet nog doenbaar 3) besparen we onze nabestaanden wat kopzorgen…  🙂 Het is maar één aspect van het mooie werk van Frieke Janssens (klik)

IDG ofte  Ingrid Deuss Gallery  (klik) stelt het werk van Frieke Janssens tentoon tot 20 januari .

Boeiend.  Enige opmerking: de beelden boven het gezichtsveld zijn wat moeilijker te bekijken en de beelden, op zich, verdragen een grotere print.  Kijk zeker naar haar website, je kan genieten van haar originele visie en creativiteit en haar onbetwist vak’vrouw’schap.

Your last shot (klik)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.