Golf

De 2de Corona golf, hij komt er sowieso… beter vroeger dan laat. Dan zijn we wellicht klaar in dit Kafkaland voor de ‘derde’ golf in de winter. We waren verwittigd, maar zijn echt geen ‘2’ waard. Ongelooflijk hoe we met z’n allen al die gedane inspanningen verknoeien. Hoe we die sociale ‘alcohol’ samenkomsten niet kunnen missen, hoe we absoluut toch op verlof moeten, of met z’n allen de trein inkruipen, opgehokt als kiekens in hun kot. De mens, een ondoorgrondelijk wezen.

Dan liever de fiets op, op zoek naar wat licht…

fotogroet, fred

Een gedachte over “Golf”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.