Vandaag nog eens autostrades gedaan…  Richting Lokeren (Filip Naudts)… Auto_strades??? Eerder auto_obstructies… Man, man, man: je rijdt ‘helemaal_niet’ op een autostrade,  eerder ‘door’ een ‘één langgerekte goederen opslagplaats tunnel’!!!

ps: de TT van Filip Naudts was voor 75% eentje van print_tentoonstellings_ onkunde… 

Tenminste bij daglicht (14uur):  de Diasec beelden (foto’s achter een soort glas) zijn eerder spiegels, het soort filligran in de grote prints werkte, bij daglicht, biezonder storend, prints achter glas doen het niet, prints op twee meter hoogte doen dat ook niet.  Is het “eye of the beholder” nog wel belangrijk??

Slechts van 2 of 3 prints kon je met bewondering en zonder ergernis genieten.  Uiteraard ook bewondering voor al het portretwerk en de beelden op zich: echter, op een pc scherm ga je er méér kunnen van genieten.

Zonder_foto_groet, fred

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s