Het Anker

“Fotograferen doe je alleen” is een visie waar we ons (soms) kunnen in vinden.  Met het voordeel  dat je ‘weg’ bent in het actief kijken, met ook het nadeel dat je méér aandacht nodig hebt voor je materiaal.  Vandaar, vandaag zo minimaal mogelijk uitgerust.

Ander nadeel is  zo iets voorbij de middag dat er ‘energie’ hoeft bijgetankt worden, je het alleen kan doen…  Gekozen voor ‘Het Anker’. 

Druk, weinig plaats, even zoeken.  Zonder gezelschap wordt je nog méér aangekeken.  Dan toch plaats genomen naast een koppel waarvan ‘zij’ veel te luidruchtig voortdurend het woord nam en ‘hij’ meestal geduldig zweeg… M’n rechteroor maar in offline geplaatst. 🙂 

Vóór mij zocht een nieuwer koppel ook een plaatsje of eerder ‘plaats’.  Zij, met een te zware boezem, zich vastberaden een weg banend naar dat te kleine tafeltje, hij… schuchter, volgend.  Regelmatig wezen ze met de wijsvinger naar elkaar… Wim’s wijze woorden in gedachten gaven me wat binnenpretjes  (zoiets van : als je de wijsvinger naar iemand richt, richt je terzelfdertijd er 3 naar jezelf…) 🙂

Naast mij taterde de dame rustig verder, steeds luider, hij steeds stiller… En ja, was dat gisteren niet op Radio 1 het onderwerp?  Geluidsoverlast op resto??  https://radio1.be/restaurants-worden-steeds-luider

Niet onbelangrijk: de Gouden Carolus was overheerlijk, de combinatie witloof/zalm/ei met begeleidend even heerlijk brood van een zelfde niveau.

Bij het buiten gaan viel ik nog vlug voor een Egglestone_kleur_combinatie.  Ook heerlijk. De middag kon niet meer stuk…

© efbeo

fotogroet, fred

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.