Er ‘is’ een ‘hemelsbreed’ verschil tss scan, scherm_beeld en print. En je wordt er dagelijks mee geconfronteerd.  Lees het DS weekblad op scherm en kijk dan wat er van overblijft van de Michiel Hendrickx beelden in het ‘gedrukte’ exemplaar.  Fotografen in opleiding worden ondergedompeld in concepten en andere mode verschijnselen maar weten amper een beeld te printen. …  Hieronder een digi fotoke van een print: de magie van de print is haast helemaal verdwenen… Je zou haast geen beelden meer ‘publiceren’…

© efbeo

fotogroet, fred

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s