“Vandaag gaan we voor onscherp”, zei ze, onze nieuwe, tijdelijke, CVO lerares. En we zoeken het licht op en wat lijnen voegde ze er aan toe. Dat het bijna half vijf was en het ‘valavond licht’ niet te ontkennen viel was mooi meegenomen.

Sedert midden september volg ik de CVO fotografie semester lessen.  Nooit te oud om te leren, zo doende…  Initieel ging ik om wat Lightroom bij te leren, maar dat ging niet zomaar. Eerst wat digi_basiskennis opdoen was een noodzaak.  Ondertussen valt het bijzonder goed mee: toffe medestudenten en vooral een boeiende leraar (EV). Helaas is hij even out. Meer dan 600 leerlingen bevolken er de fotografie afdeling. Zonder twijfel komen er uit die ‘fotografie pool’ wel enkele getalenteerde fotografen naar boven.  Benieuwd naar al dat jong fotografie geweld.

 

dscf1353-super-klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s